Daria Ładocha – Kuchnia roślinna Aktualny stan Nie wykupiony Cena 297 Zacznijmy Zapisz się na szkolenie Lista modułów szkolenia Rozwiń wszystko Przepisy Roślinne 24 Lekcje Rozwiń Lista lekcji modułu 0% Porocesu 0/24 Steps Super kulki z ciecierzycy Tortilla z owocami I masłem orzechowym Energetyczny koktajl z kawą Cytrynowa pasta z groszku Pieczony burak z jeżynami Pieczone brokuły z vege parmezanem Pieczony ser roślinny z pomidorami Cukiniowo-marchewkowe pancake Marchewkowa ryżanka na słodko Migas – tofucznica po meksykańsku Vege sajgonki z awokado Chrupiący kalafior w curry Spaghetti Bolognese z soczewicy Warzywne placki z mąką żytnią Cytrynowy makaron z serem Pomidorowy kuskus z pesto bazyliowym Szpinakowe burgery Pesto z suszonych pomidorów Roślinny krem czekoladowy Gniocchi w sosie pomidorowym ze szpinakiem Wprowadzenie do diety wegańskiej Prawdy i mity na temat diety wegańskiej Jak zadbać o dobrą dietę? Grzanki z twarożkiem z rzodkiewką i świeżym tymiankiem Curry z kolorowych warzyw z ryżem brązowym Pudding jaglany z jeżynami i cynamonem Tabbouleh ziołowe z oliwkami, awokado i pomidorkami cherry Koktajl na bazie płatków owsianych z jagodami i masłem orzechowym Risotto kokosowe ze szpinakiem, brokułami i orzechami włoskimi Pasta z bobu z chili, limonką i kolendrą Kapuśniak z grzybami shitake, suszonymi pomidorami i wodorostami morskimi Mus czekoladowy z tofu i chili i jeżynami Sałatka z pieczonym bakłażanem, czarną soczewicą, granatem, truskawkami i szpinakiem z sosem malinowym Barszcz na bazie pieczonych buraków z cukrowym groszkiem i kapustą młodą Pikantny Budda Bowl Tom Khaa – zupa kokosowa z warzywami Wegański gulasz na bazie boczniaków z młodą kapustą i pomidorami Kokosowa tapioka z brzeoskwiniami